Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
16 berichten.
Esra Perloy
Zo blij dat we voor jullie hebben gekozen! Goede en heel aardige DJโ€™s, echt een aanrader. Communicatie verliep ook soepel. Alle nummers die de jarige graag wilde horen zijn gedraaid. De sfeer was top! Dank en tot een volgende keer:)
Anita Sibbald
Wat een eer om jullie te hebben op mijn SuperwomanSunday feestje . Heel fijn om mij te begeleiden bij mijn intocht als Tante Tรชte en gastoptredens. Heerlijke muziek en flexibel naast mijn live band . Het was een Superdag met SuperDj's. Terima kasih en zeker tot ziens! Xxx
Mieke
De avond is super verlopen! Afspraken worden goed nagekomen en er was een goede balans tussen dansvloer en elkaar toch goed kunnen verstaan. Wij waren ontzettend blij met onze keuze voor EDPJR en Dj Ray Averson. En dan ook nog voor een mooi bedrag. Super bedankt!
Simone
Jullie gevonden op internet. Wat zijn jullie onwijs goed, voelde alles supergoed aan. In het begin nog lekker rustig om te kletsen en later is de dansvloer volgebleven. Mede dankzij jullie is het een avond geworden om nooit te vergeten. Ga zo door, en voor andere die een feestje hebben, gewoon EDPJR berichten!! Dan komt het goed. Nogmaals bedankt,
Danny
Gevonden op internet, super enthousiaste jongens, heel professioneel, alle muziek beschikbaar, super!! volgende keer zker weer hoor!
Helma
Bedankt voor het verzorgen van de muziek op ons feest, alle muziek was beschikbaar. Het was een heel gezellig feest mede Dankzij EDPJR
Manuel
TOP DJ! Echt een geweldigg feest dank een top DJ-Team. Absoluut fanatastisch! Van harte bedankt!
Jennifer
We hebben gisteravond een geweldig feestje gehad dankzij EDPJR en DJ Ray Aversonโ€ฆ.. Volgend jaar zeker weer, groetjes, Jennifer
Mirjam
Hartstikke bedankt voor jouw bijdrage aan mijn Sarah feest afgelopen zaterdag. De muziek was superrr !!!!! Ik krijg er zo veel complimenten over, dat is heel leuk voor mij maar zeker ook voor jullie !!!. De timing van de nummers was perfect! Ik ben blij dat ik het toch gedaan heb. Nogmaals bedankt, je hebt geweldig gedraaid!
Irene
We hebben een geweldige avond gehad!! De muziek was top en alles tot in de puntjes geregeld! Nogmaals bedankt !
Francy
Heerlijke avond gehad! Geweldige muziek en wat je ook vraagt, het wordt gedraaid! Nogmaals bedankt, het was super. Ik heb enorm genoten?
Jeanne
Hoi jongens, Bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan ons feest, we hebben er allemaal van genoten!
Ruud van den Berg
Ik heb diverse feesten meegemaakt waar Ewald de muziek heeft verzorgt en het is een aanbeveling waard. Ik zeg, tot de volgende keer als er weer wat meer ruimte is voor gezellig samen zijn.
Marion Verheul
TOPPERS Sfeer volle leuke en gezellige muziek verzorgd op mij 60ste verjaardag. Jullie zijn een echte aanrader.
Niels van der Voort
Top DJ, het is altijd een feestje๐ŸŽต
Anneke de Jong
Echt een top DJ, Echt een aanrader ๐Ÿ‘